Post by ilwebgoetribfe on Feb 6, 2022 13:55:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Force Reloaded ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Force Reloaded IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بیشتر کریستال ها را تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Sky Force Reloaded 2022 version ▞▞▞
بعد از مدت ها شروع به بازی کنید! اما نمایه من همگام سازی نمی شود واقعاً من حداکثر همه چیز را دریافت کردم.
من عاشق این بازی هستم. گرافیک عالی است، خنده دار است و به نظر من چالش برانگیز است. در واقع آنقدر چالش برانگیز بود که بعد از پانصدمین باری که به نظر می رسید نتوانستم تمام انسان ها را در حالت دیوانه برای مرحله 8 نجات دهم، تلفنم را چنان فشار دادم که صفحه نمایش ترک خورد. در حال حاضر آن را حتی بیشتر به چالش کشیدن!
Sky Force Reloaded არკადული kckd
سلام، من یک note 20 ultra دارم و مشکلی دارم که نمی توانم سفینه فضایی را تا آخر به سمت راست حرکت دهم و نمی توانم برخی از دشمنان را نابود کنم که بسیار آزاردهنده است. با تشکر.
سلام سازنده ی محترم خیلی سخته بازیتون
Thief Puzzle - Can you steal it ? Teka-teki moob
این یک بازی خوب است اما تنها مشکل این است که اختاپوس هواپیمای مورد علاقه من مانند نسخه pc موشک های مینی سوپرشارژ ندارد. توسعه دهندگان باید آن را در به روز رسانی بعدی اضافه کنند.
وقتی یک خرید درون برنامه ای انجام می دهم، انتظار دارم که همیشه کار کند، نه فقط زمانی که برای توسعه دهنده راحت است! من دوبلور ستاره را گرفتم، اما در کمال تعجب، فقط زمانی کار میکند که من به اینترنت متصل باشم، احتمالاً به این ترتیب که شما همچنان میتوانید تبلیغات را انجام دهید (که هیچ ربطی به IAP ندارند). خریدم، مال من است! شما نمی توانید انتخاب کنید که چه زمانی می توانم آن را داشته باشم و چه زمانی نمی توانم. بازی خوب است، اما فقط به همین دلیل است که شما به دلیل حریص بودن مستحق صفر ستاره هستید.
عالی و سخت میشه به مرور. برای باز شدن مراحل بالاتر خیلی سخت میشه
بهترین بازی گرافیکی گیم پلی سرگرم کننده. برای برنده شدن پول نپردازید تبلیغات بیشتر از 5 ثانیه نیست و فقط بعد از یک دور. من هنوز بعد از 2 سال بازی می کنم (آنقدرها هم خوب نیستم). امکانات اضافی سرگرم کننده مانند مجموعه ارتقاء کارت. انواع زیادی از استراتژی ها، مانند سرعت آتش سوزی یا گسترش. وینگمن دارد. رئیس دارد. به اندازه کافی تکراری برای امتحان استراتژی های مختلف. هر سطح را برای نقاط مختلف بازی کنید، مانند مجموعه ستاره یا بدون آسیب. سیستم دوست تابلوهای امتیازات آنلاین قسمت های مختلف کشتی را ارتقا دهید. دارای لیزر، بمب و اس
بازی پاداش بازی عالی است، باید همه مدالها را به دست آورید، آرزو میکردم به جای کارتهای زمانی بیفایده، ستارههای بیشتری از ویدیوها کسب کنید. پاور آپ رایگان برای شروع کار جالبی بود، حالا با ارتقاء حداکثری tryna آزاردهنده است، بام 0 ستاره برای 30 ثانیه...
عالیه حرف نداره این بازی اگه واسش حرف در نیارن
بازی فوق العاده ای که بازی کردن آن بسیار سرگرم کننده است، اما نیاز به به روز رسانی دارد. موسیقی تبلیغات "پرنده خشمگین" اغلب پس از پایان تبلیغات همچنان پخش می شود. حتی بعد از بستن برنامه هم به پخش ادامه می دهد. باید گوشیم را ریستارت کنم تا از شر آن خلاص شوم.
بازی اغلب دچار اشکال می شود و خود به خود بسته می شود. ناگفته نماند که وقتی برنامه را باز می کنم واقعاً عجیب است که بازی در حال پخش موسیقی انگری برد است. این موسیقی از کجا می آید؟
خسته کننده / هیجان انگیز ... بازی چالش برانگیز و هیجان انگیز است. با این حال، باید منتظر بمانید تا کشتیها را دریافت کنید و از ارتقاها بسیار خسیس هستید. این گیج کننده است که چرا باید برای ادامه بازی منتظر بمانم یا یک افزودنی را تماشا کنم. چرا وقتی یک سطح را کامل می کنم مانند یک کشتی یا زندگی اضافی نمی شوم. تکرار یک سطح بارها و بارها این بازی را خسته کننده می کند. من مجبور شدم 5 دلار خرج کنم تا بتوانم خوب بازی کنم. نه پول بیشتری می ارزد و نه وقت من.
مهیج
بازی عالی است، اما می تواند پرگل باشد. فقط یک ماموریت را شکست داد و 3 مدال از 4 مدال را طبق گزارش پایان ماموریت به دست آورد، اما مدال ها در صفحه اصلی بازگردانده نشدند.
عالی به نظر می رسید، کنترل های آسان مانند یک بازی سرگرم کننده به نظر می رسید. اما هر وقت بازی را میبندم، دوباره باز نمیشود. من 3 بار حذف و نصب مجدد کردم اما نتایج یکسانی داشت. ناامید کننده.
من واقعا از این بازی لذت می برم، اما اخیراً تبلیغی برای پرندگان خشمگین وجود دارد که باعث می شود موسیقی در پس زمینه پخش شود. تنها راه برای متوقف کردن آن بستن برنامه و باز کردن مجدد آن است. من قبلاً هرگز این مشکل را نداشتم، اما اخیراً این یک تبلیغ بازی را به هم ریخته است. گاهی اوقات بسته شدن و باز کردن مجدد آن را متوقف می کند
Sky Force Reloaded Spillehall yvtk
هرگز بازیای را ندیدهام که نمیخواهد بیشتر آن را بازی کنید. برای خوب انجام ندادن یک حق بیمه وجود دارد و اگر خوب بازی نکردید تا دوباره بازی کنید باید بهای آن را بپردازید. مطمئن نیستم که با مدل بازی موافقم یا نه، ترجیح میدهم حذف نصب کنم و به بازی دیگری بروم.
من احساس می کنم اگر این بازی را بیشتر بازی کنم واقعاً لذت می برم اما نمی توانم از این واقعیت عبور کنم که اگر انگشتم را از روی صفحه بردارم سرعت بازی را کاهش می دهد، بچه ها باید گزینه ای برای غیرفعال کردن آن ایجاد کنید! اگر این کار را می کردید در یک لحظه دوباره آن را دانلود می کردم!
عاااااااالی
بازی خوبی است اما به نظر می رسد اهمیتی ندارد که چقدر ارتقا می دهید، به سرعت به جایی می رسد که بازی فقط می خواهد شما را بکشد بدون توجه به
Sky Force Reloaded 아케이드 xfla
من گزینه خاموش کردن ویبره را پیدا نمی کنم و هیچ راهی برای خاموش کردن خانم در حال صحبت کردن وجود ندارد. گلوله های آبی شلیک شده توسط تانک به طرز مسخره ای کوچک هستند. چگونه می توانم بازی خود را پس از خرید یک گوشی جدید بازیابی کنم؟
بازی رو مکث کردم و گوشی داشتم تا تماس رو قطع کردم و برگشتم تو بازی و از سر گرفتم میگه GAME OVER و اون سطح 11 بود با 3 مدال کامل و یک قسمت..... همین به یکی از بازیکنان این بازی در مورد باگ های بازی کمی عصبی هستم و آسیب اسلحه در هنگام ارتقاء با صرف هزاران ستاره تغییر چندانی نمی کند وگرنه 5 ستاره خواهد بود.
بازی خوب اما عبور از سطوح بدون پرداخت هزینه برای ارتقاء تقریباً غیرممکن است. حتی پس از آن، ارتقاء ارزش افزایشی بسیار کمی را اضافه می کند و شما باید به پرداخت هزینه برای سطوح بی پایان ارتقاء ادامه دهید. به زودی متوجه خواهید شد که پول زیادی پرداخت کرده اید و هنوز به سختی از 3 یا 4 سطح عبور کرده اید.
من این بازی را دوست دارم، اما نیاز به به روز رسانی و نسخه جدید دارم
بازی را دوست دارم، فقط زمان زیادی برای پیشرفت سطوح بسیار سخت است. ای کاش گزینه ای برای خرید بدون هیچ محدودیتی برای پیشرفت فراتر از توانایی خود برای ارتقاء و زنده ماندن وجود داشت، نه اینکه از مدال های مورد نیاز برای ادامه کار لذت ببرید.
قاتل زمان خوبی است، اما پس از رسیدن به پایان بازی (به روز رسانی کامل + مجموعه ها) قابلیت پخش مجدد چندان عالی نیست. البته من کمی انتظارش را داشتم زیرا این یک بازی آفلاین برای هزینه های آن زمان است. من از بازی کردن آن برای چند ماه لذت بردم و این روزها هنوز هم به ندرت گاهی اوقات آن را فقط برای انجام یک یا دو بازی باز می کنم.
بازی باحالی اما پرورش ستاره بیش از حد.
بازی زیبا اما تبلیغات بیش از حد 1: حالا وقتی مردید می توانید ستاره های دوگانه بسازید و تبلیغات را تماشا می کنید و وقتی تبلیغات تمام می شود ستاره ها به حساب نمی آیند. 2: من جعبه جایزه دارم، و شما دوباره به تبلیغات تماشا نیاز دارید، خوب. من تماشا کردم و بعد از اتمام تبلیغات صفحه سیاه دارم. 3: بازی من خیلی تصادف کردم. و تصادف همیشه رفت من تقریباً رئیس را بکشم. لطفا اصلاح کنید. متشکرم.
من واقعاً از این بازی لذت می برم اما متأسفانه در بارگذاری آن مشکلات اساسی دارم. بیش از نیمی از زمان هایی که gsme را راه اندازی می کنم، لوگوی اولیه را دریافت می کنم و سپس یخ می زند. حتی ریستارت کردن گوشی هم درست نمیشه من حتی مجبور شدم گوشیم را به دلیل نامربوط به تنظیمات کارخانه بازنشانی کنم و هنوز هم همان مشکل را دارم. من یک گوشی جدید دارم (Pixel 3) بنابراین نمی دانم مشکل چیست. من مشکل دیگری با هیچ بازی دیگری ندارم، بنابراین اگر این مشکل حل شود رتبه خود را افزایش خواهم داد.
گوشی من در حین انجام این بازی شروع به گرم شدن می کند... ارسالی از galaxy s21 samsung!!!
عااااااالے فقط آقا مدال چجوری باید گرفت؟؟؟ از مرحله سه به بعد همش میگه باید مدال بگیری!!؟
این بازی به راحتی یک تجربه 5 ستاره، بدون مزخرفات رایگان برای بازی است. خریدهای درون برنامه ای نمی توانند مزخرفات بازی رایگان را حل کنند، زیرا بازی بر اساس مزخرفات رایگان برای بازی طراحی شده است. بازی کاملا جلا داده شده و لذت بخش است، اما در نهایت به وقت شما احترام نمی گذارد و نباید به خاطر پایه های پوسیده اش پاداش داد. من 20 دلار برای نسخه ای با سرعت مناسب و بدون مزخرف از این می پردازم، اما متأسفانه به دنباله یا بازسازی کامل نیاز دارد.
Sky Force Reloaded アーケード vkdb
برای مدتی سرگرم کننده است، اما در سطوح بعدی خیلی بد می شود. تکمیل بازی بدون پرداخت هزینه تراکنش های خرد بسیار دشوار است. حتی با ارتقای Star Doubler، باید هر سطح را چندین بار بازی کنید تا زمانی که انگشتانتان بیفتند تا هواپیمای خود را به اندازهای تراز کنید که تمام سطوح را در هر 3 مشکل شکست دهید. من ترجیح می دهم فقط 2 دلار برای بازی بپردازم و این عناصر را نداشته باشم.
چه زمانی، skyforce جدید منتشر می شود؟