Post by ilwebgoetribfe on Feb 6, 2022 14:07:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neograničeni ključevi ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash Lite 2022 version ▞▞▞
Volim ovu igru od svoje 17. godine i sada sam potpuno ovisan zbog mnogih izazova i obrasca glazbe, ali ponekad ju je teško igrati.
Svirao sam ovo prije 5 godina, mislim da je jako dobro, volim sve što je glazba, ali ponekad ima grešaka, ali u redu sam s greškama jer volim bugove, dajem ovome 5 zvjezdica :-)
U redu je, to je stvarno zabavna i izazovna igra. Jedini problem mi je vježbanje, ponekad kontrolnu točku stave blizu mjesta gdje sam poginuo, a to ide jako brzo pa nemam dovoljno vremena za skok. Kad bi to mogli popraviti, dao bih ovoj igri 5 zvjezdica.
Mobilne aplikacije Mobilne aplikacije za cloud nadzor za iOS i Android platforme. Mobilni cloud nadzor vozila Preko ... Geometry Neon Dash Lite Besplatno.
Od levela 6 pretesko!!! Skoro razbio mobitel. A da o reklama za piano tiles ne pričamo!!!
Igrica je suber i jer moze sub
Ne valjaa
Igrica je zakon preporučala bih svima prije dobra
jer se cijelo vrijeme puni
Igra je nevjerojatna i testira vaše reflekse i točnost, ali je preteška za prvu razinu i trebalo bi je malo olakšati. Stvarno je složena i to je razlog zašto sam igru ocijenio s 3 zvjezdice.
Jednostavno rečeno. Mrzim ovu igru. Jednostavno je preteško i zahvalan sam što sam prošao 9 razina, ali žao mi je da ovo mora biti kraj. Ne mogu ni prijeći 9. razinu i dodao si oglase. Hvala na tome. Nekada je ova igra bila sjajna, ali si uništio vlastitu igru dodavanjem oglasa. Ocijenio bih to s 2 zvjezdice da oglasi nisu uključeni. Km oprosti, ali tvoja igra je sada smeće
Ovo ovako sranje je tako teško da sam lajkovao 100 puta i još uvijek ne mogu pobijediti, a ne možete ni stvoriti razinu da bude bolja ili ja ocjenjujem 5 SADA
igra je zabavna ali pazi. čini se da moja verzija ima kvar, pogotovo kad ti ide dobro. ili će se usporiti i natjerati vas da izgubite ritam i da eksplodirate ili će se potpuno zamračiti i vi ćete eksplodirati zbog čega ćete morati početi ispočetka. to je definitivno veliki problem
Dobro
Igra je super, jedini razlog zašto joj dajem 3 zvjezdice je zato što je igram na svom tabletu i sprema napredak bez ikakvog računa (Google play, geometry dash acc), ali na mom telefonu ne sprema napredak, čak ni sa Google play račun, ali na svim igrama s geometrijom dash, pomozite
Igra je dobra, igra je, treba postojati gumb skok, zato dajem dvije zvjezdice. Nikad ne mogu završiti lake razine, oni bi trebali biti laki 🤨🤨😠
Dobra je
Ova igra je super! To me tako zabavlja i glazba je najbolja. Samo bih predložio da napravite nove razine umjesto novih igara s geometrijom. Hvala vam!!
Ova igra je užasna, ima toliko oglasa i preteška je i kvari kao da ne možete skočiti ili igrati bilo što pa vas molimo da je popravite
Nema internetskih igara za android. Preuzmite igre za android ...
Volim ovu igru! Ne mogu dobiti punu verziju jer sam loš, ali ova igra ima teške razine i čak ne želim toliko dobiti cijelu igru! Razlog zbog kojeg sam dao 3 zvjezdice bio je taj što ako izađem iz aplikacije i ponovno je otvorim, sav moj napredak se briše! Ne znam zašto, ali malo je neugodno, ali osim toga volim ga!
Survival & Craft: Multiplayer Simulyatorlar unu
Sviđa mi se tematska glazba i stil igre, ali razine su preteške
Jebem mame
Pa molim vas da punu verziju stavite besplatno
Kako poslati ili primiti PDF datoteke na WhatsApp?
Volim ovu igru jer je glazba intenzivna na svakoj razini i super zabavna, ali možete li dodati još razina superzabave, samo je preuzmite i igrajte ovu igru zauvijek
Geometry Dash Lite Arked xojw
Aplikacija je dobra, ali količina kvarova je loša. Moj lik stalno leti s ekrana svaki put kad je u raketnom brodu, a kad se to dogodi, pojačava glasnoću telefona do kraja i ne mogu je stišati
To je stvarno zabavna igra, volim izazov i glazbu. Postoji mnogo razina i ne dobivate neželjenu poštu od oglasa dok igrate.
Igrica je predobra! Jest da su leveli jako teški, ali uz odličnu glazbu može se poboljšati rezultat. Više levela ne bi škodilo.
Tesko je
Geometry Dash Lite ، سألت نفسي إذا كنت سأكون قادرًا على النظر إلى اللعبة من
Dobra igra ima puno sadržaja da bi bila besplatna. Ima nekoliko oglasa, ali ne mnogo. Oglasi su u neugodnim trenucima, ali s besplatnim besplatnim blokatorom oglasa na play storeu koji se zove adsheild oni su nestali.
Ova igra prije nije bila toliko uvredljiva kao što nije, pogotovo za ono što je doslovno demo. Vratio se po uspomene i jako se razočarao
Ovdje uvijek možete besplatno preuzeti pune verzije Android igara bez ... Geometry Dash, megapopularna besplatna arkadna igra objavljena 2013. godine,
Stalno šteka ali mi se sviđa muzika.
Ova igra je stvarno zabavna i sve, i bilo bi pet zvjezdica, ali svaki put kad umrem na razini i pritisnem tipku da se vratim na početni ekran, zamrzne se i moram izaći iz igre i vratiti se da radi. Molimo popravite ovo, nakon što sam prvi put pobijedio nivo i to je uspjelo. Bilo bi u redu samo što nije spasilo moj napredak, pa sam to morao ponoviti.
Iritantno, ali izaziva ovisnost. Prva razina je preteška za početnike poput mene. Činjenica da morate početi ispočetka kad god umrete je frustrirajuća i ne postoji ništa osim glazbe koja vas sprječava da deinstalirate igru. Zbog frustracije koju sam doživio (na kraju sam završio prvu razinu s 2 zlatnika, ali mi je treća malo preteška.), neću preporučiti ovu igru osim ako ne želite trenirati svoje strpljenje.
Nemogu ni jedan nivo preč
Sviđa mi se igra. glazba je cool ali apsolutno MRZIM činjenicu da svaki put kad umreš moraš početi od samog POČETKA!!!!! koja je svrha portala? trebali biste ponovno pokrenuti neposredno prije posljednjeg portala u malim stvarima u tunelu. inače početak postaje toliko lak i ponavlja se da ga na kraju mrziš i smatraš da mu je teško prolaziti kroz njega svaki put samo da dođeš do dijela koji još ne prolaziš.
ca
pucaju mi živci od te igre
Najbolja igra ikad. ❤️❤️Ali ne želim kupiti originalnu igru. Možete li, molim vas, povući cijenu.
Glupo je
Apsolutno volim ovu igru. Ali kontrolne točke na načinu vježbanja me ljute. Mogao bih umrijeti na skoku, a kontrolna točka bila bi točno iznad njega. Onda bih morao pritisnuti ekran 5 minuta ravno da mogu skočiti, ali osim toga sviđa mi se
Geometry Dash Lite Arcade fmvr
Oglasi mogu biti malo pretjerani, ali ovo je bila moja igra iz djetinjstva. Volim to.
JA čenjJem da mi daju koža čslskskdkdklskxnoxsnoxnwonciwwnxowjoxjwoxnowxnowjxiw😉🙂😄😉😄😆🙂😙😍😆🙂😍😆🙂😄😆🙂😄😆🙂😄😆🙂😍😆🙂😄😀😍😀🦊🦌😄😆☺️😍😆😎😄😆😋😙😄 😆🙂😄😆☺️😄😆🙂😁😍🎊🎏🐯jcjcljdcjcosjfoehclehcoehidcjieeiecjieicjsicjiei jeijiejcejciejiejeojcoejcowcoecjowjcoejcojxwjojwxoxjwojxowjxosjxisxj nocejcosjllwxjosj, owjxosjoxjsoxjwoxjwoxjwoxjsoxjocjwocjwlcjowcjsojxosncoecnoojsjxowjowjxojecowmcowkcojeockwocencowncowcnwnconwcoenciencienciebclllibkrbkrvbeicieciebciencienciekcjeciecjijcie
Pa onako onako pomalo je grozno ,a pomalo dobro . Ali vise je grozno
Super je al jako živcira