Post by ilwebgoetribfe on Feb 6, 2022 14:13:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakirati povećanje tokena ▞▞▞
▞▞▞ Mini Market - Сooking Game 2022 version ▞▞▞
Ne znam zašto ppl kažu da postoje greške, mislim da su radili na tome. Također sam igrao ovu igru svaki dan bez prestanka! Nikad mi to ne dosadi. Stvarno je opuštajuće! Možete otključati nove okuse sladoleda, nove igračke, nove sastojke i još mnogo toga! Možete čak prilagoditi svoje Market i kasnije nadograditi! Sjajna igra, svakako preporučam preuzimanje!!!
Dobra igra i nije ništa previše
Igra je ugodna, ali neprekidni oglasi oduzimaju zabavu, razumijem potrebu za njima za prihod, ali postoje ograničenja, ova igra ima neograničene oglase zbog kojih sam deinstalirao.
Jako jako jako loše ☹️😞😥😞☹️
Mini Market - Сooking Game Simulation nbbq
Slatka je i jednostavna, igra uz koju se možete opustiti.
To je kao u supermarketu i vrlo je jednostavno
Nevidljiva žena je došla po sladoled, nikad više neću misliti o glasovima u glavi isto
super je! Najbolja aplikacija svaka, a ako imate problem s reklamama samo ugasite internet i BOOM💥 eto 0 oglasa molim vas dajte joj pet zvjezdica⭐⭐⭐⭐⭐⭐ igrici zapravo nije loša👍😎
Zaledio se prvi put kad sam pokušao ozbiljno igrati 😐 popravi to, molim te....
Ova ocjena se može promijeniti, ali je tražila od mene da je ocijenim nakon prve 2 razine pa jesam
Stara verzija je bila bolja...
Mini Market - Сooking Game Simulyatorlar wlsl
NEVJEROJATNA IGRA! neka ti kuhaš za ljude. Ako želite raditi u restoranu kada odrastete, nabavite ovu igru, ona će vam dati neke smjernice.
Previše neugodni oglasi.
moj tata ovako daje 3 zvjezdice to je cool
predobra igra najboja igra na svijetu
Dobro je, ali što se dogodilo s fizikom umaka od sladoleda?
Dosadna igra i odvratni oglasi
Volim ovu igru, ali ZAŠTO IMA TOLIKO DODATAKA
Ovo je jako zabavno, likovi su lijepi i slatki, samo je nekoliko reklama, ali vaša igra je zabavna, stvarno mi se sviđa čak i grafika je nekako dobra.
Malo je loše
Stvarno želim uživati u ovoj igrici. Dobro je napravljen i zabavan je. Očekujem da svaka besplatna igra ima reklame i obično mi ne smetaju, ali u ovoj igri to je previše. Oglas nakon svake. Singl. Zadatak. Pokušao sam pronaći način da platim za uklanjanje oglasa, ali nisam ga vidio. Razumijem da programeri moraju nekako zaraditi, ali količina oglasa nije vrijedna igranja. Volio bih znati ako postoji način plaćanja bez oglasa. Ako nema, definitivno ne bih preporučio igru.
Ova igra je ok ali postoji neki problem 1. što je vibracija puno 2. što je umak jako neugodan za gledati kao da je stvarno odvratan, popravite i teksture
Obožavam ovu igricu 💓💓💓💓
Ova igra je normalna ovo nije loša ili nije dobra ovo je jednostavna igra za djecu Ali mislim da je bolja od drugih stvari
Možda bi bilo dobro javit ću ti kasnije ok...
👍👍👍
Ovo je zabavno i zabavno, svatko tko igra ovo je takooooo lucky v
Dobra igra osim reklama
Sviđa mi se ova igra jer umiruje na dijelu sladoleda
To nije kao reklama i to je lažno oglašavanje 🙄
VAŠA IGRA!!!! NIJE PONOVNO POKRETANJE ČEKAO SAM 10 MINUTA JE CRNO
Previše prisilnih oglasa.
Ova igra radi dobro i ima lijepu grafiku. Ali ima vještica i vampira. Ako ste cool s ovakvim stvarima, igra je dobra. Ipak je jednostavno. Ali trebalo bi postojati nešto što govori da postoje takve stvari u igri. Ne bih preuzeo. 😶😒🤔
😴
Zabavno Igrao sam samo nekoliko minuta i vidio sam vrlo malo vaše igre
Ova igrica je slatka!! Dobro za dosadna vremena🥰
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games Arcade gem
Pa volim ovu igru 1-29 dana, ali kada je moj dan u igri počeo 30-40 počelo je dosadno jer se mini igra zvjezdica uvijek ponavlja onda želim izbrisati ovu igru!!!! Rečeno je kuhanje, ali u igri nema kuhanja!!!!!
Mini Market - Сooking Game Simulation nbbq
Lijepa je igra
Forsiranje stope
Jako lijepa igra
Ova igra je tako zadovoljavajuća kada radiš sladoled da je tako dobra i ne zaostaje za mene
Volim ovu igru jer možete kuhati, ukrašavati i napraviti svoj vlastiti mini market.
Ovo je glupost jer svi dodaci
Nevjerojatna aplikacija