(iOS) Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds хакирати много новчића
Feb 6, 2022 14:22:43 GMT -5
Post by ilwebgoetribfe on Feb 6, 2022 14:22:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирати много новчића ▞▞▞
▞▞▞ Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds 2022 version ▞▞▞
Зашто Гоогле плаи има ово као БЕСПЛАТНУ игру? Када сам добио рачун за кредитну картицу, имао сам око 30 долара трошкова у вези са ЦРАФТИ ЛАНДС...Гугл пеј подесио сам тако да ми је потребна лозинка за куповину игара итд, али некако ми је наплаћена недељна накнада за претплату плус друге ставке које сам није се пријавио за. Нисам сигуран шта се догодило, али можда сте дозволили детету од 6 година да купује без лозинке.Непотребно је рећи да сам отказао претплату за коју нисам знао да сам се пријавио.
Разлог због којег сам јој дао 3 звездице је зато што #1 морате да платите за мултиплаиер и #2 што руши моју игру и морам да чекам дан да је поново играм. Али неким људима може бити забавно и заиста је слатко. Али ако можете, молим вас, направите то где можете да играте за једног играча и за више играча без плаћања за више играча, даћу му 5 звездица!
Тако је забавно.😇😄😍🐩🐁🐭🐺🐐🐓🐂🐹🐶🐢🐇🐦💄👜🏩
Лоше, потребан вам је вифи за ово и желим да је играм, али не могу јер вам је потребан ВиФи, онда имате одређено време на њему јер морате да напуните свој уређај. читање, па чак и то забавније од овога! Каква штета што заиста уживам у овоме!
Да, ова игра је срање, играм ову игру само два дана откако сам имао 8 година, сада ми је десет само бесплатно
Здраво, никад нисам играо па се надам да нема огласа или бесплатних стаза
Лоше, нећу поново добити ову игру
веома лепа игра добра
Толико мрзим ову игрицу али само тестира мој таблет и друга два на минимум у години у години и исто дуго 😱😱😱😱😱
Здраво, веома сам задовољан овом игром, јако ми се свиђа, радим на својој сјајној кући у обичном свету. Можемо да унесемо било кога/било шта било где иу кући постоји ТВ и још много тога (таква модерна палата )играјте и уверите се сами, НАЈБОЉА ИГРА ИКАДА! (Мултиплаиер неће бити забаван, губитак новца)
Лепо је, али камера се увек аутоматски ротира! Зато сам дао три звездице. Хвала вам
Волим ову игру због ње се осећам као да сам права вила🧚♀🧚♀🧚♀ Одувек сам желео занатску игру када имам крила и штапове, волим ову игру, само настави тако и додај још светова и више играча светови бесплатно хвала. Надам се да сте прочитали ово.
НЕ ПРЕУЗМАЈТЕ ОВО! играо сам је али нам даје само 1 земљу и синглеплаиер је бесплатан, али мутиплаиер кошта $$$$ и 4 скинова су бесплатна, али други скин цосе новчићи се не преузимају!
Није ми се много допало
Свиђа ми се ова игра, али једина ствар је што не можете да играте мултиплаиер што је веома тужно и мислим да би требало да постоје авантуре и мултиплаиер барем и транспорт као што је да направите блок ауто или можете да имате акције и додатке за ликове
Страшно. Зашто свака игра мора да има микротрансакције и чланство. То је огромна превара Минецрафта и не може да прилагоди ваш лик. Чим покренем игру, не можете да играте онлајн. Досадан
Не свиђа ми се да је све закључано, морам да дам лошу игру новца
Супер
није било најбоље да копија Минецрафт-а покуша да буде мало боља
Planet Craft: Mine Block Craft Przygodowe gxey
Игра је добра, али зашто сам овоме дао 3 звездице јер ми се врти у глави, поправи ово.
Није баш занимљиво
Сматрам да је веома усамљено и такође ми је ужасно што не можете да се играте ни са ким, а моја сестра је била веома разочарана што је њен напоран рад нестао и што није могла да се игра са мном, тако да вам предлажем да НЕ терате СВЕ ДА ПЛАЋАТЕ ЗА СВЕ ШЕРКАЊЕ ОК?!
Све у свему, то је добра забава за вечеру и добро састављена игра добра анимација и остало, али разлог због којег сам дао само 2 звездице је да морате да платите прави новац за скоро све
Добра и мирна игра веома добра игра
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Simulacijske igre oxp
Ова игра је ужасан поглед на то да ваш плес изгледа исто, увек играте исту Ариел ако кажете још једну реч да ће вам зуби недостајати о чему причате. Шта то говори о, да Мр рап битка управо овде Спумони мапа Пеппа Пиг старт штафета лежи на Боже Ја ћу лагати кући ец правим огрлице Ја озбиљно озбиљно озбиљно озбиљно озбиљно озбиљно о мој Боже о мој Боже не знам знај не само хоћу да га избацим у панталоне ох моје панталоне су кака
Ова игра је СУПЕР забавна јер можете побољшати своје вештине изградње и можете се играти са пријатељима. Ово је такође забавно јер је повезано са игром која се зове ПК КСД и ту могу да зарадим много кул ствари. Требало би да играте ову игру!
Много волим овај гамр најбољу игру икада, нема проблема, али само једно дете игра ову игру, али зашто плаћате играчима за више играча, молим вас дајте дозволу за бесплатне игре за више играча, мислим да сте ово поправили зато сам дао 5 звездица
Мислим да је ово једна звездица, али људи наравно имају различита мишљења. У овој игрици је писало да могу да играм за више играча, али када сам покушао, писало је да не могу да играм за више играча и да морам да играм сам и није баш онако како сте мислили да ће бити. И помислили бисте да можете да промените свој аватар, али Покушавао сам и покушавао и нисам видео где је дугме аватара. Не бих препоручио.
Волим ову игру, тако је слатка! ⁽ଘ( ˊᵕˋ )ଓ⁾ али су пакети прескупи. Желео сам 'Раинбов блок пакет' Морао сам да обавим неколико задатака само да бих то добио. Молимо учините пакете јефтинијим! Волим игру и толико је зависна и толико тога можете да изградите!👍Осим тога, требају ми нови скинови. хвала, поправите или додајте неке предлоге које сам рекао у свом коментару. И хвала ако додате/поправите!💛
Ово је веома лепа игра, али створио сам свет за више играча и ја и мој рођак смо нешто градили тако да је моја кућица на дрвету, базен уништен, али постојала су само два играча који смо били ја и мој рођак. Мислили смо да постоји трећи играч, али сам проверио код собе и било је само 2 играча. Поправите ову грешку/пропуст. Такође, молимо вас да додате бесплатни ћаскање и учините све карте бесплатним.
Лепа игра али мапе 💵💵💵💵💵
пре свега, игра не може да разбије колико кани блок желите да разбијете. разбија читаву област, што је заиста неугодно, посебно ако покушавате да изградите нешто. не можете ништа да изградите како треба, плус сви блокови су ограничени. Жао ми је, али морам да оценим ову звездицу јер су квалитет и графика заправо лоши. Саветујем вам да не преузимате ову апликацију због лошег садржаја, лошег квалитета (не толико, али знате) и недостатка креативности.
То је добра игра са скоро да нема додавања! Свиђа ми се, то ми је омиљено. Неко време се не отвара. Али могу бесплатно да изградим многе ствари у много различитих светова.
Свиђа ми се ова игра, али морамо да купимо премиум да откључамо све мапе, не свиђа ми се ово, поправи ово јер размишљам да избришем ову игру😡
Свиђа ми се! Има лаке контроле и супер је забавно! Али да не морате да плаћате већину дкинова, било би још боље!!!😉
Crafty Lands: Создавайте, стройте, исследуйте миры Симуляторы wsey
Платио сам карту 6,99, али не могу да платим. Молимо вратите новац или отворите мапу
Ову ћерку Гили Меј, можете ли то да поправите, молим вас, када сам преузео игру, када притиснем дугме за репродукцију не ради, а ни остала дугмад не раде, па сам јој дао 3 звездице, хвала, надам се да ћете то поправити (деинсталирао сам је док сте ви поправи то)
Добро, али ако желите да пређете на следећи ниво, испробајте Минецрафт, постоје пакети хакова за бесплатно преузимање, а ново ажурирање је најбоље. Изазивам вас да одете у режим преживљавања и преживите 400 Минецрафт дана
По мом мишљењу Црафти Ландс је стварно добра игра која изгледа, али више не изгледа добро када је учитате. Све што радите је да градите без много ствари и дижете ствари у ваздух. Такође избушите земљу. Али то је све. И већини светова које играте у овој игри потребан вам је ВИП. Али зашто зато што ова игра не чини ништа добро. И чак вам не говори како можете зарадити новчиће. Поправите ово. Хвала вам!
Лепа игра и лепи покрети