(iOS) Ancient Planet Tower Defense Offline кодове неограничен брой точки
Feb 6, 2022 14:25:46 GMT -5
Post by ilwebgoetribfe on Feb 6, 2022 14:25:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ancient Planet Tower Defense Offline ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ancient Planet Tower Defense Offline IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове неограничен брой точки ▞▞▞
▞▞▞ Ancient Planet Tower Defense Offline 2022 version ▞▞▞
Още една ежедневна игра с тъмен модел. Забавление на стойност около десет нива, след това твърде много врагове и твърде малко ресурси, за да завършите нива без покупки в играта. Чао!
Ancient Planet Tower Defense Offline Strateegia adzr
Освежаващо без реклами, като добрите стари дни на мобилните игри
Играта е забавна, но плащате за игра след карта две, когато ниво на трудност ракети.
Трудността нараства твърде рязко в опит да привлечете играчите от пари за скъпоценни камъни. Задържан на едно и също ниво твърде дълго, restlts изглеждат произволни, когато правя същото нещо.
Забавно е, но един от големите проблеми, които има, е дали няма достатъчно златни монети, които остават, след като убиете големи врагове след възстановяване на базата. Не можете да внесете големите оръжия, защото няма достатъчно златни монети. И без значение колко напълно модернизирани (отвсякъде) големи оръдия имате, това не носи достатъчно щети на хълма с голям брой удари на бронираните врагове-роботи. Здравните ленти почти не се движат. Вие харчите всичките си пари за възстановяване на базата, в която се отдалечавате, чувствайки, че това е голяма измама.
Забавна игра, добра графика, забавни звуци. Като цяло добър пасатор.
Ужасно. Без функция за запазване, например. Второ, до ниво 5 вече е BS. Те поставят някакво супер мощно препятствие на картата, което не позволява на вашите кули да атакуват враговете и докато успеете да го разрушите, вашата база вече е победена. Gtfoh.
Стигнах до ниво 6, преди да купя Diamonds (валутата в играта) щеше да е необходимо за прогреса. Можете да спечелите малко диаманти от минали мисии с 3 погледа. Използвайте тези диаманти, за да надградите оръжията си. Но процентът, с който печелите повече диаманти, е неблагоприятен, ако търсите безплатна игра. Хубава игра иначе.
Planet Arkais Menara Bertahan Strategi btv
Започнато забавление става невъзможно. Играх до 3-та карта, но не можах да отключа 4-та, по принцип те искат пари, за да продължат. Играта все пак ми хареса
Защо трябва да чакаме? Защо трябва да чакам за нови ходове? Това е игра... нека просто я играя. Опитвате ли се да насърчите хората да „не“ играят вашата игра? Защото да караш хората да чакат да „играят твоята игра“ е правилният начин да накараш хората просто да се откажат... Знам откъде дойде тази тъпа тенденция на симулатор на чакане, но е толкова, толкова тъпа
Ancient Planet Tower Defense Offline Strategie tga
Приятни визуализации и като цяло забавна защита на кулата, но наградите за спечелен рунд са малки, като се имат предвид необходимите цени за надграждане, стимулирайки тежки покупки на зелени стартове, които са необходими за необходимите надстройки, за да могат да напреднат
Ancient Planet Tower Defense Offline Strategi hvpk
Игра за защита на кулата. Не знам защо, но това ме впечатли!
Невероятно 🤩🤩
Играта не е лоша! Става за убиване на време и не ме засипва с реклами!
Футдкуфъфъдлуфъдййдфъдъктфуктфкътфкутфкъ
Наистина забавна игра, единствената причина, поради която има 4 звезди е, защото ви казва да унищожите нещо по пътя на поставянето на кулата, но всъщност не ви дава начин да унищожите това нещо... Иска ми се да знаех как Редактиране: спадна до 2 звезди, защото не можете да играете толкова, колкото искате, има енергия, какво е с ВСЯКА TD игра и енергия, просто оставете хората да играят толкова, колкото искат да ви еб*, ако мислите, че харча пари, за да купя повече
Хубава TD игра. Лесна за игра и надграждане на кула.
Има нужда от работа. UI и UX създават проблеми с възпроизвеждането, които могат да направят играта много разочароваща.
Забавно смилане, но непостоянна трудност на нивата.На средата на играта съм и трябва да смилам стари нива, които вече имам 3 звезди, за да получа кредити за надграждане на оръжия/база/и т.н. Имам 3 звезди за всяко ниво, освен това, което не мога да премина дори само с 1 звезда.
Това е наистина хубава игра и е много пристрастяваща в по-ниските нива. Въпреки това е изключително трудно в тигър нивата и където използвам да го играя ежедневно на по-ниските нива, аз го играя може би веднъж на ден и се забивам на ниво за няколко дни. С изключение на много трудните нива това е много хубава игра с добра графика и прости контроли.
Още една компания, която съсипа добър дизайн на играта с абсолютно нелеп скок на трудност. Деинсталиран.
Cooking Cafe - Food Chef Аркадни uvct
Беше добре, но след някои етапи, които преминете, трябва да платите пари и не можете да продължите
Загуба на време, опитвайки се да играете тази игра, без непрекъснато да се налага да харчите пари в играта.
Трябва да купите скъпоценните камъни, за да преминете през втория остров, те нарочно правят враговете толкова твърди, че не можете да спечелите без да купите подобренията, абсолютна измама, дори след като купих всички ъпгрейди, само защото се ядосах, това все още беше почти невъзможно без да купя и съживяването ... Само не го отлагайте и няма да се ядосвате или губите пари
Ancient Planet Tower Defense Offline Strategické wqkv
Страхотна игра, ако сте професионалист. Не можех да завърша 2-ия континент, без да платя за скъпоценни камъни. Графиката изглежда страхотно и би било забавно, ако сте готови за истинско предизвикателство, но не можах да надградя мините си достатъчно, за да поддържам паричния поток.
Геймплеят е добър и предизвикателен, за съжаление сте ограничени до колко пъти можете да опитате отново, преди да се наложи да купувате пълнители на енергия с истински пари и аз твърдо вярвам, че всяка игра, за която трябва да платите, само за да продължите да играете, не си струва ничие време . Единствената причина, поради която не давам една звезда, е, че геймплеят е напълно приятен.
Играта е добра, но на някои нива липсва разнообразие във възможните стратегии, които могат да бъдат решени. Кулите с по-висока цена не си струват цената.Оцеляването е небалансирано и има твърде стръмна крива (от разходка в парка до моментална загуба). GUI понякога пречи на разположението на кулата или опцията за тяхното надграждане.
На пръв поглед графиката изглежда великолепна, но настройките на реалните кули и други елементи не са толкова прецизни, колкото може да се очаква. Уроците са неадекватни и достигате точката на „плащане за печалба“ твърде рано.
Възможно ли е да завършите нивото на каньона 5.3 без да плащате? Опитах безброй пъти да го победя само за да видя, че мобилната версия е различна от компютърната. Не успях да намеря ръководство за победа над мобилната версия. Помогнете ми и отговорете, ако някой от екипа ви е направил това ниво на мобилно устройство. Благодаря ти.
ПЛАЩАТЕ ЗА ПЕЧЕЛЕНИЕ, оригиналната игра е по-добра. Просто се опитвах да направя пари, направи играта почти невъзможна за игра, без да харчи пари много по-трудно от оригинала за игри с броня, дори надстройките са два пъти по-скъпи, абсолютна загуба на игра с толкова много потенциал
Първоначално добър напредък, платете малко за аванс, след това се заби. Игра за вземане на пари, плащайте, за да играете.